1987550.jpg

Tässä Laika-tyttö tyytyväisenä päivän touhuihin

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Tänään oli kivaa Laika-tytöllä. Nousimme varhain aamulla ja lähdimme tallustelemaan kohti kylän keskustaa. Veterinärille olimme matkalla, Rabbies-rokotusta hakemaan. Vastaan tuli Laikan kummitäti ja kyyditti meidät.

Kuonokoppaa ei minulle laiteta, sanoi tyttö ja piti pintansa. Yritti jopa lähteä vastaanotolta. Piti ottaa erikoistoimenpiteet ja niinhän se piikki tuli saatua. Palkaksi 2 lihapullaa, Laika-tytön herkkua.

Kävelimme kummitädin toimistolle. Olipa paljon nuuskittavaa. Pojat ovat kirjoitelleet runoja valopylväisiin ja heinikko täynnä lukemista. Kaikki tärkeita documentteja. Mehän olimme melkein kaupungissa. Ei täällä kotoisalla erakkosaarella rotukavereitten jälkiä pahasti löydy, täällä vain ketut ja mäyrät kulkevat ja orava hyppelee puiden oksilla. No, on se naapurin kissakin jossain lintuja jahtaamassa. "Kaupungissa" oli jännää. Kummitäti vei meidät takaisin kotiin . Söimme mahtavan Lunch. Ruskistettua sipulia, muna molemmin puolin paistettu; persilja, biomustapippuri, tomaattia ja Himalayasuola mausteena. Oli omatekoinen ruisreikäleipä voin kera ja kermakahvia. Nami, nami!

Iltapäivällä teimme pitkän lenkin ja ottelimme muutaman kuvan. Kotiin toimme pari iki-ihanaa katajanoksaa, koska metsää oli kaadettu.

 

Ai jospa olis joka pvä näin kivaa – sitten ei tajuais kuin kivaa se on