Ja taas OMALLA RAKKAALLA PAIKALLA, kun yön tunnit ovat edenneet ja hiljaisuus laskeutunut verhoksi suojaksemme. Minun paikka on tyhjä, kirja odottaa - tämä, koska Laika-tyttö ei vielä osaa ottaa kuvia, poseeraa vain joka kuvaan.

Tuo sohva on kyllä niin rakas, varmaan raikkain huonekaluni ja samoin tämä nurkkaus - kirjojen, mappien ja paperien keskellä. Kissat ovat nahkaa käsitelleet, ehkä kynsiään teroitelleet; todennäköisesti ovat myös rakastaneet tätä. En kyllä tiedä, mitä nahkaa tämä on, mutta lämmittää hienosti ja tekee hyvän olon. Jonkun taivaallisen eläimen lahja ihmiselle.

Otin luettavaksi: Elizabeth George " In the Presence of the Enemy" - näitä US-bestsellers. Luin äskettäin hänen "Careless in Red". Sujuvaa ja mielenkiintoisesti kirjoitettua textiä. Minulle tällä hetkellä juuri sopivaa aivolepoa ja omien ajatusten taukoa.

Vuosikymmeniä meni, etten ammatti- tai tiedekirjallisuudesta muuhun vilkaissutkaan, joten nyt on aika olla, elää ja tehdä mitä mieleen juolahtaa ja lukea, mikä juuri sillä hetkellä viehättää. Kaikki tällainen on opittava - ennen se tuntui turhalta. Nykyään kysyn, mikä on tärkeää elämässä?

VUOROVESI VAIHTUU - PÄIVÄ YÖKSI - KUUN KIERTO MAAILMAN YMPÄRI - AINA PALAAMME TAKAISIN